21 Mart, 2022

Araç Kiralanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Araç Kiralanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Bir araç kiralarken öncelikle dikkat etmeniz gereken en önemli şey kiralama firmasının kalitesini tecrübesini, kurumsallığını, hizmet sürecinde müşteriye yaklaşımını göz önüne almanız gerekiyor. Araç kiralamaya karar vermeden önce tüm ihtiyaçlarınız için kiralık araç çözümleri sunan FiloPlan’ın uygun fiyat avantajlarına göz atmanız gerekiyor. Filoplan’da evrak işleri bittikten sonra, firma yetkilisi bir çalışan size aracı teslim edecektir.

Araç kiralarken öncelikle aracın etrafında gezerek önemli bir çarpık veya göçük olup olmadığını tespit edin. Sonrasında tüm kapıları, bagajı ve motor kaputunu açarak mekanizma da bir sorun olup olmadığını görün. Arabayı sanki kiralıyormuş gibi değil de satın alıyormuş gibi ciddi bir kontrol yapın. Görevlinin sizi beklemesini dert etmeden kontrollerinizi rahat rahat yapın.

Deposunu tam dolu bir şekilde aldığınız aracı geri götürmeden hemen önce yine tam doldurmalısınız. Bazı zaman çeyrek depo altında size kiralanıyor ise yakıt göstergesi hangi çizgideyse başlangıçta buna dikkat edin ve araç tesliminde aynı çizgiye kadar yakıt doldurarak iade edin. Eğer fazla yakıtla dönerseniz size ek bir ücret ödenmeyeceğini de unutmayın.

Araç kiralaması yaparken fiyat karşılaştırması ve indirim fırsatlarına da bakmak gerekiyor. Bu şekilde pek çok özel teklifle karşılaşarak kiralamayı daha uygun şekilde yapabileceksiniz.